fbpx
Veelgestelde vragen over de waspas
Is de Carwash Rijen waspas gratis?

Ja, de waspas is GRATIS! Opwaarderen is niet verplicht. Wilt u wel opwaarderen, dat kan met €30, €50, €100, €200 of €400.

Hoe kan ik registreren?

Ga naar ‘Waspas aanvragen. U ontvangt een bevestigingsemail dat uw waspas klaarligt bij de wasstraat. Bij registratie kunnen wij uw wastegoed veiligstellen bij diefstal of verlies van uw prepaid waspas. Na registratie kunt u de waspas desgewenst opwaarderen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Ga naar ‘Mijn waspas, klik daar op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul het mailadres in dat u gebruikte bij het registreren van uw waspas, en klik op ‘Verzenden’. U ontvangt een nieuwe code per mail.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt dit zelf regelen na het inloggen op onze website in het onderdeel ‘Waspas’. Vervolgens kiest u voor ‘Wachtwoord wijzigen’. Wijzig uw wachtwoord. Vergeet niet op ‘Opslaan’ te drukken.

Is opwaarderen verplicht?
Opwaarderen is niet verplicht. Wilt u wel opwaarderen, dat kan vanaf € 30,- wastegoed! Dit kunt u na registratie online doen of aan de kassa bij de wasstraat.
Als ik wel wil opwaarderen, hoe doe ik dat?

U kunt online opwaarderen en betalen met iDEAL óf u kunt opwaarderen in de wasstraat waar u contant, met uw pinpas of creditcard kunt afrekenen.

Ik ben mijn Carwash Rijen Waspas kwijt of deze is gestolen.

Indien u uzelf heeft geregistreerd, kunnen wij een nieuwe waspas aan uw oude waspas koppelen en uw tegoed overzetten. Deze service kan alleen bij geregistreerde passen. Uw waspas wordt geblokkeerd en een nieuwe waspas wordt gekoppeld aan uw huidige klantnummer en wastegoed. Stuur hiervoor een mail naar info@carwashrijen.nl met uw NAW-gegevens en eventueel uw pasnummer. U krijgt dan een bericht wanneer uw nieuwe pas klaarligt bij de wasstraat.

Ik ben verhuisd, en/of ik heb een nieuw emailadres.

Dit gaat eenvoudig. Log in op uw account en pas uw gegevens aan. Vergeet niet op ‘Opslaan’ te drukken.

Kan ik op één saldo meer passen gebruiken?

Ja, dat kan. U vraagt online de eerste waspas aan via onze site. Bij uw bezoek aan onze wasstraat kunt melden dat u graag één of meerdere passen aan uw account gekoppeld wilt hebben. Dit regelen we dan ter plaatse.

Kan ik de Carwash Rijen Waspas voor meer auto’s gebruiken?

Ja, dat kan. De waspas is niet gebonden aan kenteken of persoon.

Kan ik een factuur krijgen als ik een waspas heb?

Ja, dat kan. Als uw waspas is geregistreerd, of als u dat alsnog doet (met tenaamstelling zoals u wilt zien op uw factuur) is het mogelijk om zelf een btw-factuur van uw opwaardering af te drukken. U kunt inloggen, de transactie bekijken en een factuur genereren. Volgende facturen zullen automatisch gemaild worden.

Dat doet u op deze manier:

  • Na inloggen, kiest u in het menu voor: ‘mijn transacties’
  • Selecteer de juiste periode en klik hierna op ‘opvragen’
  • Klik op het icoontje achter de tekst Bon/Factuur
    (PDF-reader zal uw factuur openen, hierna kunt u de factuur afdrukken voor uw administratie)
  • Hierna kiest u in het menu voor: ‘Afmelden’
De betaling via iDEAL is gelukt, maar ik zie het saldo nog niet.

Er kan wat tijd zitten tussen de betaling en de verwerking van de opwaardering. Normaal gesproken is de opwaardering na uiterlijk 15 minuten zichtbaar. Als het langer duurt, stuurt u dan een mail van de transactie en uw waspas naar info@carwashrijen.nl. Wij zullen dit dan voor u uitzoeken en eventueel corrigeren.

Kan ik mijn tegoed terugkrijgen?

In bijzondere gevallen, zoals verhuizing ver weg van onze Carwash, of overlijden van een pashouder is het mogelijk dat wij het door u betaalde wastegoed terugstorten. Stuurt u een email met de reden van opzegging, een kopie van uw waspas en een kopie van uw bankpas naar info@carwashrijen.nl. Wij zullen uw verzoek beoordelen en eventueel het bedrag terugstorten. Opwaardeer- en registratiebonussen worden op dit bedrag in mindering gebracht.

Kan ik een app zoals Stocard of een afbeelding op mijn telefoon gebruiken in plaats van de fysieke pas?

Nee, dit kan niet. Omdat de waspas geen ‘eenvoudige’ kortings- of klantenkaart is, maar een pas waar tegoed opstaat, kunnen wij om veiligheidsredenen niets anders accepteren dan de originele waspas.

Overige vragen

Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, stuurt u dan een email naar info@carwashrijen.nl, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Of u komt even langs!